ansiktsbehandlinger

 

Ansiktsbehandling/dyprens
(60 min)

Rens, hudanalyse, eksfoliering, damp, utklemming, maske og produktveiledning.

Pris: 650,-  Bestill

Guinot Anti-Age hudpleiebehandling
(50 min)

Dette er en helt ny manuell behandling fra Guinot. Den behandler  aldringstegn ved å virke hudforyngende, oppstrammende og glødgivende, inkluderer også en deilig ansiktsmassasje.  En fryd for hud og sanser!

Pris: 1050,- Bestill

Guinot Hydradermie
(90 min)

En ansiktsbehandling som renser huden i dybden og gjør den mottakelig for naturlige aktive ingredienser som ved hjelp av dobbel ioniseringsteknikk trenger ned i dypere hudlag og virker på cellenivå. Huden blir boostet med ny energi, oksygen og næring. I behandlingen inngår også ansiktsmassasje som stimulerer sirkulasjonen og øker opptaket av de aktive virkestoffene.

Pris: 1200,- Bestill

Guinot Hydradermie Lift
(90 min)

Med årene vil alder stress og miljø påvirke ansiktskonturene til å bli tyngre og slappere. Hydradermie Lift gir ansiktsmuskulaturen ny spens og styrke. På samme måte som musklene i kroppen trenes opp i en treningsøkt vil denne behandlingen ha en spektakulær effekt på muskulaturen i ansiktet. 

Pris: 1500,- Bestill

Guinot eye logic øyebehandling(40 min)

Denne behandlingen frisker opp hele øyepartiet og gir fukt til linjer og rynker. Avfallsstoffer dreneres, poser og mørke ringer dempes betraktelig. Resultatet er et sunt og våkent blikk.

Pris: 499,- Bestill

Darphin Signature Behandling
(60 min)

En fullkommen luksusbehandling som gjenoppretter hudens utstråling, reduserer linjer og rynker og etterlater seg en frisk og fløyelsmyk hud. Inkluderer ansikts- og håndmassasje. Behandlingen er like avslappende som effektiv.

Pris: 790,- Bestill

Ansiktspleie for menn
(60 min)

Grundig dyprens av ansikt og hals samt spesialmaske som reduserer linjer og rynker og gjenoppretter fuktighetsbalansen i huden.

Pris: 650,- Bestill

kjemisk peeling

THE POWER-PACKED LUNCHTIME PEEL (30 min)

En introduksjonspeeling som hjelper til å balansere huden og gi synlige resultater. Utviklet for å eksfoliere, fukte og jevne hudtonen. Denne raske lunsjbehandlingen er fullpakket med hudforbedrende effekter!

Pris 650,- Bestill.

HIGH DEFINITION PEEL (30 min)

Forbered deg på å bli imponert av synlige resultater! Denne avanserte, intensive peelingen som kan utføres en gang i måneden gir anti-aldringseffekter med merkbare resultater uten behov for helingstid. Eksfolierer intensivt, gir volum til huden og gir en strålende glød.

Pris 750,- Bestill